GSB Kadrolu 3243 Kamu İşçisi Başvuru Ekranı Açıldı-İŞKUR'dan En Az İlkokul

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu 3 bin 243 kamu işçisi alımında başvuru ekranı bugün açıldı. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan alımda kadro dağılımı ve diğer detaylar ile adım adım başvuru şekli haberimizde.

GSB Kadrolu 3243 Kamu İşçisi Başvuru Ekranı Açıldı-İŞKUR'dan En Az İlkokul

Son dakika: GSB 3243 kadrolu alımda başvuru ekranı açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı , Türkiye genelinde bulunan İl Spor Müdürlükleri bünyesinde istihdam etmek üzere 18 farklı kadroya kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Geçtğimiz gün yapılan açıklamanın ardından başvuru ekranı bugün açıldı. Bizde kamubulteni.com olarak GSB kamu işçisi alımı başvuru şartlarına ve başvuru adımlarına haberimizde yer verdik.

BAŞVURU ŞARTLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu kamu işçisi alımı başvuru şartları şu şekilde;

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.
  • Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
  • Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.
  • Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
  • Her aday, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.
  • İşe alınacak işçilerin deneme süresi altmış gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.
  • Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan-sınav sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.
  • İlkokul lise mezunu alımlar KPSS'siz, ön lisans ve lisans kadrolarına alımlar KPSS 60 şartı ile yapılmaktadır. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR-KADRO DAĞILIMI VE MEZUNİYET ŞARTI

Kadro dağılımı için Tıklayın

BAŞVURU ADIMLARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı kamu işçisi alımı başvuruları bugün başladı. Bugün başlayan başvurular 4 gün boyunca devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların 4 gün içindem üracaatını yapması gerekmektedir. 

Başvuru adımları şu şekilde;

1. Aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://goo.gl/mbLBdj

2. Karşınıza aşağıdaki sayfa gelecek. Bu sayfada , kırmızı ile gösterilen yere tıklayın ve TC kimlik numaranız ile şifrenizi girin.

3. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacaktır. Bu ekranda da İş İlanları kısmını tıklayın.

4. İş İlanlarına tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacaktır. Burada İŞYERİ UNVANI yazan kısma aşağıdaki gibi GENÇLİK yazın ve ARA butonuna tıklayın. Öte yandna il , ilçe seçimi de yapabilirsiniz.

ARA butonuna tıkladıktan sonra aşağıda ilanlar gelecektir. İlanlara tıklayın ve en altta bulunan Başvur kısmından müracaatınızı yapın.

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yapacağın ili ve kadroyu yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN, BU ALIMIN BAŞVURU SONUCUNDAN, YENİ İŞÇİ ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN