Diyarbakır Kocaköy Belediyesi'ne Vasıflı-Vasıfsız Personel Alınacak (İlkokul ve Lise)

Diyarbakır Kocaköy Belediye'sine vasıflı ve vasıfsız personel alımı yapılacak. Başvuru şartları, başvuru tarihleri ve diğer detaylar memur alımı, işçi alımı ve diğer kamu-özel sektör son dakika haberlerinin merkezi kamu bülteni haber sitesinde.

Diyarbakır Kocaköy Belediyesi'ne Vasıflı-Vasıfsız Personel Alınacak (İlkokul ve Lise)

Diyarbakır Kocaköy Belediyesi Personel Limited Şirketince yayımlanan resmi duyuruda belediyeye 20 vasıfsız personel,  2 bahçıvan, 1 şoför, 7 büro elemanı alınacağı duyuruldu.

VASIFLI-VASIFSIZ PEROSNEL ALIMLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Vasıfsız işçi pozisyonu için başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, adli sicil kaydının bulunmaması, kamu haklarından mahrumiyetinin olmaması, görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorununun olması, en az okur yazar olduğunu belgeleyebilmesi gerekirken, şoför pozisyonu için başvuru yapacak adayların  B Sınıfı sürücü belgesine sahip olması , Bahçıvan pozisyonu için başvuru yapacak adyaların okur yazar olması,  Büro Elemanı için başvuru yapacak adayların ise en az lise mezunu olması gerektiği belirtildi.

Adaylar; başvuru şekli, başvuru şartları, tarihleri ve diğer detayları aşağıdaki linkten inceleyebilir.

PERSONEL ALIMIYLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

ASKERİ PERSONEL, POLİS, BEKÇİ, ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERLERİ VE DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİNİN MOBİL UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA İNDİREBİLİRSİNİZ.

KAMU BÜLTENİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA