Bugün Duyuruldu! TCDD'ye KPSS Şartı Aranmaksızın En Az Lise Mezunu İşçi Alınacak!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne en az lise mezunları arasından işçi alımı yapılacak. Başvuru tarihleri, şartları ve diğer detaylar netleşti.

Bugün Duyuruldu! TCDD'ye KPSS Şartı Aranmaksızın En Az Lise Mezunu İşçi Alınacak!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü İşyerlerine 86 tren teşkil işçisi, 42 demiryolu yol bakım, bakım ve onarım makinesi operatörü, 188 demiryolu hattı bakım onarımcısı, 40 vinç operatörü olmak üzere toplam 356 yeni işçi alınacak. Başvurular 9 Nisan ile 15 Nisan 2019 tarihleri arasında alınacak.  Adaylar başvuru işlemlerini İŞKUR resmi internet sayfası ya da İŞKUR şubeleri aracılığıyla yapılacak. Başvuru yapacak adayların mezuniyet şartlarının yanı sıra başvuru için belirtilen 36 yaşından gün almamış olma şartını da yerine getirmesi gerekiyor. 

Başvuru Genel Şartlarının Tamamı

*Adaylar, İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerimizden sadece birine müracaat edebilecektir.

*Adaylarda, erkek olma şartı aranmaktadır

* Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranmaktadır

*Adayların, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim durumu ve bölümünden mezun olması gerekmektedir.

*İŞKUR’da ortaöğrenim düzeyinde ilan edilen işgücü talebi kapsamında işe başlayıp, işe başladıktan sonra söz konusu işgücü talebinin İŞKUR’da ilan edildiği son başvuru tarihi itibariyle ön lisans veya lisans mezunu olduğu tespit edilenlerin iş sözleşmeleri, 4857 sayılı İş Kanunun 25 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince fesh edilecektir. *İşgücü Talebimiz ülke düzeyinde yayınlanacaktır.

* İşgücü taleplerimizde KPSS şartı bulunmamaktadır.

DİĞER TÜM POZİSYONLAR İÇİN TIKLAYIN.

DAHA FAZLA KAMU PERSONELİ ALIM DUYURULARI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI VE DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE İNDİR.