Bu 35 Şehirde Yaşayanlar Dikkat: İŞKUR Personel Alımı Başvurular Başladı

İŞKUR 'da art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda , en az okur yazar olan adaylar arasından 35 farklı şehre personel alımı yapılacağına yer verildi. Sekreter, büro personeli, işçi, siber güvenlik uzmanı, hasta ve yaşlı bakım elemanı gibi kadrolara yapılan personel alımlarında başvuru detayları, alım yapılan şehirler ve başvuru linki haberimizin devamında.

Bu 35 Şehirde Yaşayanlar Dikkat: İŞKUR Personel Alımı Başvurular Başladı

İŞKUR 'dan şehre personel alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az okur yazar olan adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Mezuniyet şartı olmadan, ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapılan personel alımlarında detaylar ve başvuru ekranı haberimizde.

İŞBAŞI VE MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda alınacak personellerin işbaşı eğitim ve mesleki eğitim kursları kapsamında istihdam edileceğine yer verildi. Kursu tamamlayan ve meslek sahibi olan adaylar işe yerleştirilecek. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların  Türkiye İş Kurumuna kayıtlı ve siz olması, başvuru itibariyla 15 yaşını tamamlamış olması, başvuru yapacağı işverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi akrabası olmaması, emekli olmaması, başvuru yapacağı programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmaması, program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olması, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olması gerekmektedir.

ÖĞRENCİLER DE BAŞVURU YAPABİLİYOR

İŞKUR tarafından yapılan açıklamada "Yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler." ifadelerine yer verildi.

İlana başvuracak kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

GÜNLÜK 77-85 TL ÜCRET - ANNELERE 400 TL KREŞ YARDIMI

Aşağıdaki işlere başvuru yapacak adaylara 55-77-85 TL 'lik günlük ödemeler yapılır. Adayların sigorta giderleri de devlet tarafından karşılanırken programa başvuran annelere de kreş yardımı da yapılmaktadır. 

GÜNCEL İLANLAR

İŞKUR 'da yayımlanan ve başvurusu devam eden güncel alım ilanları şu şekilde;

İŞBAŞI EĞİTİM KURSLARI

Güncel işbaşı eğitim kursları şu şekilde;

MESLEKİ EĞİTİM KURSLARI

Başvurusu devam eden mesleki eğitim kursları da şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu yapması gerekmektedir.

1. Aşağıdaki linke tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İŞ ARAYAN yazan kısımdan kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. 

Bu ekranda aşağıda resimde belirtilen adımları izleyin ve kurs başvuru sayfasına gidin.

Açılan sayfada il seçimi yaparak ARA butonuna tıklayın ve başvuru yapın.

TÜM KAMU İLANLARINDAN  HABERDAR OLMAK İÇİN  MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN