Başvuru Formu Yayımlandı: OBM Türkiye Almanya'ya Türk İşçi Alımı Yapıyor-2-3 Bin Euro Maaşla

Almanya 'ya Türk işçi alımı için beklenen ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 3 bin Euro maaşla çalıştırmak üzere Türk personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Başvurusu internet üzerinden alınan ilanın detayları, alım yapılan kadrolar ve başvuru süreci haberimizde.

Başvuru Formu Yayımlandı: OBM Türkiye Almanya'ya Türk İşçi Alımı Yapıyor-2-3 Bin Euro Maaşla

OBM Türkiye 'den son dakika açıklaması geldi.

Almanya 'ya Türk işçi götüren OBM şirketi yeni bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda Almanya 'da çalıştırmak üzere Türk işçi alımı yapılacağına yer verildi. Geçtiğimiz yıl yayımlanan alıma rekor başvuru sonrası bu yıl yeni duyuru yayımlandı.

Yayımlanan duyuruda Almanya 'da farklı kadrolarda çalıştırmak üzere Türk personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

OBM TÜRKİYE AÇIKLAMASI

OBM Türkiye resmi sayfasından yayımlanan duyuruda başvuruların her kadro için ayrı şekilde alınmaya başladığına yer verildi. İşte yayımlanan duyuru

Başvuru sürecini tamamlamak için 0850 303 26 26 ‘yı ücretsiz arayabilirsiniz.
OBM Türkiye'ye başvuruda bulunanların dikkatine! Değerlendirilen başvuru sürecinin tamamlanabilmesi için başvuru sahiplerinin belgelerinin Almanya’da geçerli olacak şekilde hazırlanması, toplanması, tercüme edilmesi, OBM Türkiye, OBM Almanya ve ilgilisine gönderilmek üzere, üçer suret hazırlanması ve belge asılları ile birlikte ilgilisine bir suret, OBM Türkiye’ye bir suret, OBM Almanya’ya bir suret olacak şekilde gönderilmesi konusunda BFBER AŞ işbirliğiyle Almanya'da akredite olan Antalya Tercüme AŞ tek yetkili şirkettir. Bilgilendirme (SMS - E-posta) mesajı gönderilecektir.

Dikkat! E-mail adreslerimizden form veya cv kabul edilemez.  Bu tür başvurular sistem tarafından otomatik silinir!

Almanya'ya işçi alımına başvuracak kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

BAŞVURUDA ÜCRET YOK

OBM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Başvurularda asla ücret talep edilmemektedir. Sitemiz dışında hiçbir yerde başvuru yoktur. Alanınız dışında veya birden fazla alanda başvuru yapmanız halinde başvurunuz geçersiz sayılabilir."

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Almanya 'da çalışmak isteyen Türk vatandaşların başvurularını OBM Türkiye resmi sayfasındna yapması gerekmektedir. 

https://www.obm-turkiye.com/

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada alt kısımda bulunan her kadro için verilmiş başvuru formunu doldurarak müracaatınızı yapın. Başvurunuzu yaptıktan sonra 08503032626 telefon numarasını ücretsiz şekilde arayarak başvurunuzu tamamlayın ve ayrıntılı bilgi alın. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

OBM tarafından yayımlanan duyuruda İşçi , Mühendis, Hemşire - Hasta Bakıcı, Kamyon ve Tır Şöförü alımı yapılacağına yer verildi. 

İşçi alımı için başvuru formu şu şekilde;

Yukarıdaki linkten başvuru formuna erişebilir başvurunuzu yapabilirsiniz.

2000-3000 EURO MAAŞ

Alınacak Türk işçilere 2-3 bin Euro maaş  verilecek. 

İŞKUR İLE ANLAŞMA YAPILDI

OBM Türkiye,  İŞKUR ile yurt dışına işçi götürmek için anlaştıklarını dile getirdi. 

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA VE YENİ İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN