1886 Personel Alımı Son Başvuru: 24-25 Aralık 2018 (CTE, Bakanlıklar, Kaymakamlık, Belediye)

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan ilanda, farklı kurumların il müdürlükleri bünyesine mezuniyet şartsız personel alımı yapılacağına yer verildi.

1886 Personel Alımı Son Başvuru: 24-25 Aralık 2018 (CTE, Bakanlıklar, Kaymakamlık, Belediye)

İŞKUR TYP 1886 personel alımı başvurusu bugün ve yarın sona eriyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanda, mezuniyet ve sınav şartı olmadan 1886 adet yeni personel alımı yapılacağı bildirildi. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilanlara başvurular bugün ve yarın sona eriyor. 

TYP personel alımı ile Adana, İstanbul, Denizli ve Tunceli İllerine alım yapılıyor. 

TYP BAŞVURU

İlanlara başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Türkiye İş Kurumu 'na kayıtlı olması ve işsiz olması, emekli veya malulluk maaşı almıyor olması, AÖF haricinde öğrenci olmaması gibi şartlar aranmaktadır. 

ALIM YAPILAN YERLER-TYP NUMARASI VE TARİHLER

Yayımlanan bu ilanlardan İstanbul'a yapılan alımda adaylar CTE bünyesinde çalıştırılacak. Diğer alımlarda ise adaylar, Spor Bakanlığı, MEB, Kaymakamlıklar ve Belediyeler bünyesinde çalıştırılacak.

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP başvurusu için adayların müracaatlarını internet üzerinden ve İŞKUR bölge müdürlüklerinden yapması gerekmektedir. İnternet üzerinden başvuru için aşağıdaki adımları takip ederek müracaatınızı yapabilirsiniz.

1. Aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın ve aşağıdaki şekilde devam edin.

Bu adımları takip ederek TYP başvurunuzu yapın.

MEMUR VE PERSONEL İLE POLİS VE ASKER ALIM İLANLARI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN