POMEM Polis ve Bekçi Alımı Başvuru Şartları İçin Flaş Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında , polis bekçi alımında başvuru şartlarının değişeceğini bildirdi.

POMEM Polis ve Bekçi Alımı Başvuru Şartları İçin Flaş Açıklama

Polis ve bekçi alımında başvuru şartları açıklaması.

Önceki akşam Habertürk ekranlarına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , gündeme ilişkin konuları değerlendirdi ve polis ile bekçi alımlarında başvuru şartlarının değişmesi meselesini değerlendirdi. 

"Adalet, TSK, Polis, jandarma bu alanda biz adamcılık yapamayız, acıma yapamayız. Eline silah ve yetki verdiğin adamın bu ülkenin başına felaket getirmesine bunun hesabını veremeyiz." diyen Bakan Soylu , bu açıklamasının ardından sosyal medyda üzerinde yoğun şekilde gelen polis ve bekçi alımında başvuru şartları değişikliği sorusunu cevapladı. 

ŞARTLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ MESELESİ

Polis alımında yıllardır renk körü adayların talepleri var. Ön lisans KPSS taban puanının 60 'a düşürülmesi ve yaş meselesi hakkında gelen sorulara Bakan Soylu , "Bu konularda bize ç0ok talp geliyor" diyerek cevap verdi. Birçok şartın güncel olmadığını ve yenileneceğini söyleyen Bakan Soylu, dünyadaki sisteme bakılarak düzenlemelerin yapılacağını söyledi. 

Öte yandan  Bakan Soylu , bekçi alımı başvuru şartlarında da bazı güncellemeler yapılacağını söyledi. 

SİZCE HANGİ ŞARTLAR DEĞİŞMELİ?

Siz de aşağıdaki yorum kısmından değişmesini istediğiniz başvuru şartlarını yazabilirsiniz.

BEKÇİ VE POLİS ADAYLARI İLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN