Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları Astsubay Alımı Başvuru Sayfası

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına sözleşmeli/muvazzaf kadın-erkek astsubay alımları yapılacak. Duyuru Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfasından geçtiğimiz gün yayımlanmış, yayımlandığı gibi binlerce kişi internet sayfasına akın etmiş fakat başvuru sürecinin 25 Şubat'ta başlayacağı belirtilmişti. Peki Jandarma Astsubay, Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımları başvuru işlemleri nerden , hangi tarihlerde, nasıl yapılacak? Detaylar ve çok daha fazlası T

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları Astsubay Alımı Başvuru Sayfası

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları Astsubay Alımı Başvuru Sayfası

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına sözleşmeli/muvazzaf kadın-erkek astsubay alımları yapılacak. Duyuru Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfasından geçtiğimiz gün yayımlanmış, yayımlandığı gibi binlerce kişi internet sayfasına akın etmiş fakat başvuru sürecinin 25 Şubat'ta başlayacağı belirtilmişti. Peki Jandarma Astsubay, Sahil Güvenlik Komutanlığı astsubay alımları başvuru işlemleri nerden , hangi tarihlerde, nasıl yapılacak? Detaylar ve çok daha fazlası Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesinde.

BAŞVURU SAYFASI HENÜZ AKTİF DEĞİL, YARIN AÇILACAK

Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sayfasından geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda,  başvuruların 25 Şubat ile 13 Mart 2019 tarihleri arasında alınacağı, başvuru işlemlerinin https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinden online gerçekleştirileceği belirtildi. İlgili sayfaya şu an giren adaylar 'Başvurular Başlamadı' uyarısıyla karşılaşıyor, yarından itibaren adaylar aynı sayfadan başvuru işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler. Başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirmeyi barındıran başvuru kılavuzu ilgili internet sayfalarında (www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr) yayımlanmış olacak. 

DAHA FAZLASI İÇİN KAMU BÜLTENİ'Nİ İNDİRMEYİ UNUTMA

Daha fazla kamu personeli alımı, memur alımı, sözleşmeli er-erbaş alımı, özel sektör iş fırsatı haberlerinden anında haberdar olmak için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM -  ANKARA