İçişleri Bakanlığı Teknisyen, Büro Personeli, Şehir Plancısı, Arşiv Memuru, Mühendis Maaşları

İçişleri Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona gelinirken, ilgili alımlar için başvuru yapan adaylar Teknisyen, Büro Personeli, Şehir Plancısı, Arşiv Memuru, Mühendis Maaşları konusunda da araştırmaya başladı. İçişleri Bakanlığı'nın 1200 sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru işlemleri 26 Şubat 2019 tarihi itibariyle sonlanacak.

İçişleri Bakanlığı Teknisyen, Büro Personeli, Şehir Plancısı, Arşiv Memuru, Mühendis Maaşları

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI - MAAŞLAR

İçişleri Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecinde sona gelinirken, ilgili alımlar için başvuru yapan adaylar Teknisyen, Büro Personeli, Şehir Plancısı, Arşiv Memuru, Mühendis Maaşları konusunda da araştırmaya başladı. İçişleri Bakanlığı'nın 1200 sözleşmeli kamu personeli alımında başvuru işlemleri 26 Şubat 2019 tarihi itibariyle sonlanacak. Bakanlık tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda ilgili alımlara başvuru yapacak adayların başvuru kılavuzunu dikkatle incelemesi gerektiği vurgulanırken, başvuruların e-Devlet şifreleriyle Bakanlık resmi internet sayfası üzerinden yapılabileceğine dikkat çekildi. Başvuru özel ve genel şartlarına göz atmak için TIKLAYIN.

Peki 1200 kişillik alım sonucunda ilgili unvanlarda istihdam edilecek personele ne kadar maaş verilecek. İçişleri Bakanlığı başvuru kılavuzunda bu konunun cevabı yer alıyor, bakanlık tarafından yapılan biglilendirmede Arşiv uzmanının brüt maaşının 2.650 TL olacağı, mühendislerin 4.438 TL brüt maaş, teknikerlerin 3.348 TL, Şehir Plancılarının 4.438 TL, Teknisyenlerin 2.784 TL brüt maaş alacağı belirtilmiş, büro personellerine 2.650 TL brüt maaş verileceği bildirilmişti. 

KONTENJAN DAĞILIMI

İçişleri Bakanlığı 1200 sözleşmeli kamu personeli alımında Arşiv Uzmanları için 20, Mühendisler için 46, Şehir Plancıları için 2, Teknikerler için 41, Teknisyenler için 127, Büro Personelleri için 964 kontenjan ayrıldı.

KAMUBÜLTENİ.COM - ANKARA