İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Sırasında Fotoğrafı 600x800 Yapma

İçişleri Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı başvuru sürecinde adaylar başvuru formunu doldururken fotoğraf yükleme ekranında boyut problemleriyle karşılaştıklarını belirtiyor. Bu sorunun çözümü için online servislerden ya da paint, photoshop gibi düzenleme programlarından faydalanmak mümkün. İçişleri Bakanlığı personel alımı ekranında başvuru sırasında adaylardan 600x800 boyutunda fotoğraf talep ediliyor.

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Sırasında Fotoğrafı 600x800 Yapma

İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Sırasında Fotoğrafı 600x800 Yapma

İçişleri Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı başvuru sürecinde adaylar başvuru formunu doldururken fotoğraf yükleme ekranında boyut problemleriyle karşılaştıklarını belirtiyor. Bu sorunun çözümü için online servislerden ya da paint, photoshop gibi düzenleme programlarından faydalanmak mümkün. İçişleri Bakanlığı personel alımı ekranında başvuru sırasında adaylardan 600x800 boyutunda fotoğraf talep ediliyor. Fotoğrafları ilgili boyutlara getirmek için google'dan fotoğraf boyutlandırma siteleri araştırılabilir ya da ilgili yardımcı programlardan faydalanılabilir. Örneğin www.resizenow.com/tr adresine giriş yapıldıktan sonra fotoğrafı yükleme kısmından fotoğrafını seçtikten sonra yeni boyut alanından özel seçilerek genişlik ve yükseklik ayarı yapılabilir, daha sonra yeniden boyutlandır denilerek fotoğrafı 600x800 boyutuna getirebilirsiniz.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI SONA ERİYOR

İçişleri Bakanlığı'nın sözleşmeli personel statüsünde gerçekleştireceği 1200 kişilik alım için başvuru sürecinde sona gelindi. İçişleri Bakanlığı 1200 personel alımı başvuru işlemleri 26 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. İçişleri Bakanlığı'nca geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda bakanlığın merkez ve taşra teşkilatındaki personel ihtiyacının giderilmesi için personel alımı yapılacağı belirtilmiş, ilgili duyuruda '657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde; Bakanlığımız Merkez teşkilatı ile 81 İl Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri emrinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-1/a ve Ek-l/b sayılı tablolarda adedi ve pozisyon unvanı belirtilen boş pozisyonlara toplam 1200 adet personel alımı yapılacaktır.' ifadelerine yer verilmişti.  Arşiv Uzmanı, Mühendis, Tekniker, Şehir Plancısı , Teknisyen ve Büro Personeli unvanları için gerçekleşecek alımlara başvurular İçişleri Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılabiliyor.

TÜM DETAYLAR İÇİN http://www.kamubulteni.com/icisleri-bakanligi-personel-alimlari/icisleri-bakanligi-sozlesmeli-1200-personel-alimi-basvurulari-h7281.html ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ