EGM 14 Bin 716 Fahri Trafik Müfettişi Alımı Yapıyor (Başvuru Şartları-Maaşı)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada 81 şehirde EGM bünyesine 14 bin 716 fahri trafik müfettişi alımı yapıldığını söyledi. Peki fahri trafik müfettişi alımı başvuru şartları nelerdir? Fahri trafik müfettişleri maaş alır mı? Ne kadar maaş alırlar? İşte detaylar.

EGM 14 Bin 716 Fahri Trafik Müfettişi Alımı Yapıyor (Başvuru Şartları-Maaşı)

Fahri trafik müfettişi alımı yapılacak.

Ankara 'da düzenlenen Fahri Trafik Müfettişleri Değerlendirme ve Eğitim Toplantısı 'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye genelinde görev yapan 15-16 bin fahri trafik müfettişi olduğunu söyleyen Bakan Soylu, 14 bin  716 personel daha alınacağını söyledi. 

KASIM SONUNA KADAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 14 bin 716 fahri trafik müfettişi alımı için başvuruların Kasım ayı sonuna kadar alınacğaını söyledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun yaptığı fahri trafik müfettişi alımı açıklamasının ardından en çok araştırılan konu başvuru şartlarının ne olduğu, maaş alıp almadıkları konusu oldu. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde İçişleri Bakanlığı EGM bünyesine yapılan fahri trafik müfettişi alımı detaylarına yer verdik.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Fahri Trafik Müfettişi Alımında başvuru genel şartları şu şekilde;

- En az 40 yaşında olmak,

- Yüksek okul mezunu,

- En az 10 yıllık sürücü belgesine sahip olma,

- Müracaat tarihinden geriye doğru beş yıl içerisinde hakkında 100 ceza puanı uygulaması sonucu sürücü belgesinin geri alınmamış olması,

- Kamu hizmetlerinden yasaklı olmama şartları aranıyor.

BAŞVURU ŞEKLİ

Fahri Trafik Müfettişi Alımına başvuru yapacak adayların bulundukları şehirdeki Trafik Şube Müdürlüklerine giderek müracaatını yapması gerekmektedir.

MAAŞ ALIYORLAR MI?

Fahri Trafik Müfettişleri gönüllülük usulüne göre çalışmaktadırlar. 

Diğer adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

TÜM ALIMLARDAN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN