Dün Yazmıştık! Bugün İlan Geldi! Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapacak

2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli astsubay alımı duyurusu yayımlandı. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan resmi duyuruda Jandarma Astsubay alımlarıyla ilgili başvuruların 25 Şubat ile 13 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtildi.

Dün Yazmıştık! Bugün İlan Geldi! Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapacak

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Alımı Yapacak

2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli astsubay alımı duyurusu yayımlandı. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yapılan resmi duyuruda Jandarma Astsubay alımlarıyla ilgili başvuruların 25 Şubat ile 13 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşeceği belirtilirken, ayrıca duyuruda 'Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla ön başvurular 25 Şubat - 13 Mart 2019 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Başvuruların başlama ve bitiş saatleri alım yapılacak Muvazzaf/Sözleşmeli branşları, alım şartları ve diğer detaylar; www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr adreslerinde yer alan “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ve “2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu”nda belirtilmiştir.' ifadeleri yer aldı.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay Başvuru Şartları 

  • Ön başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresleri ile,Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaŞkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden eDevlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. Şnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 
  • Adayların “Başvuru Kılavuzunun” tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması gerekmektedir.
  • Başvurular, 25 Şubat 2019 günü başlayıp, 13 Mart 2019 günü saat 23:59’da sona erecektir.
  • Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi BaŞkanlığı Personel Temin Sistemi’ne eDevlet kapısı üzerinden e-devlet Şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.

GÜNCELLEME GELECEK...