Son Dakika Hava Durumu Açıklaması: İşte Şiddetli Yağmur Uyarısı Yapılan İller

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında ülke genelinde haftanın yağışlı geçeceğine yer verildi. İşte ülke genelinde hava durumu.

Son Dakika Hava Durumu Açıklaması: İşte Şiddetli Yağmur Uyarısı Yapılan İller

Meteoroloji 'den son dakika yağış uyarısı.

MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında , bugün akşam saatlerinden itibaren ülke genelinde yağmur görüleceği ve şiddetli yağmu ile fırtınaya vatandaşların hazırlıklı olması gerektiğine yer verildi.

Yapılan açıklamada yağışların; Ege kıyılarında kuvvetli olması beklendiğine yer verilirken , bugün sabah saatlerinde Marmara Bölgesi'nin kuzey ve doğusu, kuzey, iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğine yer verildi.

RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Güney Ege ile Antalya kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Genellikle doğu ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette Güney Ege ile Antalya kıyılarında kuvvetlice (30-50 Km/Saat) eseceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK Mİ?

Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.UYARILAR

KUVVETLİ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞMUR UYARISI

Yağışların Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ