Meteoroloji Kar Yağışı İçin Saat Verdi: İşte 23-24 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden yapılan son dakika açıklamasında, kar yağışı için saat verildi. İşte hava durumu tahmini.

Meteoroloji Kar Yağışı İçin Saat Verdi: İşte 23-24 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü , şiddetli yağış için saat verdi.

Meteoroloji 'den yapılan son dakika açıklamasında, balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgasının etkisine giren İstanbul'da, saat 15.00'ten sonra kar yağışının başlayacağına yer verildi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , önceki gün gece saatlerinden itibaren kentte  yağmur şeklinde başlayan yağış, Avrupa Yakası' nda karla karışık yağmur, yüksek yerlerde kar, Anadolu Yakası'nda ise yağmur şeklinde devam ediyor.

ÖĞLEDEN SONRAYA KADAR..

Yapılan değerlendirme açıklamasında, yağışların öğleden sonraki saatlere kadar bu şekilde devam edeceğine yer verilirken , havanın öğleden sonra biraz daha soğuyacağına ve saat 15,00 'dan sonra kara dönüşeceğiner yer verildi. 

YARIN DA DEVAM EDECEK

Karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklindeki yağışların yarın da devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

İstanbul'da rüzgarın gün içinde kuvvetini arttırarak kuzeydoğu yönlerden fırtına şeklinde esmesi, rüzgarın hızının yer yer 90 kilometreye kadar çıkması, pazar günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. 

SICAKLIIK

Kentte sıcaklık bugün öğlen saatlerine kadar 3, öğleden sonra ise 2 derece olacak. İstanbul'da pazartesi günü çok bulutlu, salı günü ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise artarak 6-7 derece civarında olacak.

HAVA DURUMU

Kamubulteni.com  | Ankara