Hava Durumu Açıklaması Geldi: Bu İllere Kuvvetli Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde şiddetli yağmur geleceğine yer verildi.

Hava Durumu Açıklaması Geldi: Bu İllere Kuvvetli Yağmur Geliyor

Meteoroloji 'den son dakika açıklaması geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı ve hava durumu tahmini yayımlandı. 

Duyuruya göre  Türkiye 'nin kuzeydoğu bölgelerinde parçalı bulutlu hava olacak. Parçalı bulutlu havanın yanı sıra Doğu Anadolu 'nun kuzeydoğusu ile Van çevreleri ve Trabzon, Rize, Artvin'in iç kesimlerinde saanak yağış olacağı bildirildi. Bu bölgelerin yanı sıra  diğer bölgelerde havanın parçalı bulutlu olacağı bildirildi. 

Karadeniz Bölgesi 'nde, havanın parçalı bulutlu olması beklenirken , Doğu Karadeniz 'in doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Rüzgarın, Batı Karadeniz kesimlerinde doğu ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan esmesi bekleniyor. 

Marmara'da havanın az bulutlu olacağı ve rüzgarın doğu ve kuzeydoğudan eseceği tahmin ediliyor. Ege'de, az bulutlu havanın yanında, Kuzey ve Güney Ege'de rüzgar bekleniyor. 

Akdeniz'de havanın parçalı ve genelinin az bulutlu olması öngörülüyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, Antalya Körfezi'nde kuzeydoğudan, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan eseceği tahmin ediliyor.

İŞTE HAVA DURUMU >>