Hadi 8 Mart İpucu Sorusu ve SİM Joker Kodu

Hadi'de bugün 3 yarışma yapılacak. Saat 20,30 'da SİM Özel Yarışması yapılacak. Bunun için joker kodu ve ipucu sorusu yayınlanacak.

Hadi 8 Mart İpucu Sorusu ve SİM Joker Kodu

8 Mart Hadi ipucu sorusu ve joker kodu.

Hadi bugün saat 12.30 'da , 19,30 'da ve  20.30 'da 3 yarışma şeklinde yapılacak.

12.30 YARIŞMASININ İPUCU SORUSU

Hadi yarışmaları öncesi 12.30 yarışmasının ipucu sorusu yayınlandı.  Hadi İnstagram kanalından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Vakıfbank Özel Yarışması bugün 12.30’da!

Ödül Vakıfbank’tan 10.000 TL!

Günümüzde kredi kartları sayesinde ödemelerimizi, para transferlerimizi internet üzerinden kolayca halledebiliyoruz. Bugünkü sorumuz ise günlük hayatta sıkça kullandığımız bir kısaltmadan geliyor. Kurumlar ve bireyler arası para alışverişini internet üzerinden gerçekleştirmemizi sağlayan, aynı banka üzerinden yapılan değil sadece başka bankalara TL aktarımı yaparken kullanılan sisteminin adını biliyor musunuz sevgili hadiciler?

CEVAP: EFT

SİM ÖZEL YARIŞMASI

Saat 20.30 'da SİM özel yarışması yapılacak. 

50.000 TL ödüllü SİM Özel Yarışması 20:30’da! 30.000 joker SİM uygulamasında olacak!

İPUCU SORUSU

SİM Özel Yarışması bu akşam 20.30'da!

Ödül SİM'den 50.000 TL!

Bugünkü ipucumuz genellikle kadın dergilerinde adına sıkça rastlanan ve saçlara uygulanan bir işlemden geliyor sevgili hadiciler. Genellikle açık renkle yapılan, saç uçlarındaki ışık oyunlarına verilen fransızca bir kelimeden bahsediyoruz. Türkçede gölge anlamına gelen bu terim son yıllarda çok popüler bir model olurken genellikle saç diplerinin doğal renginde bırakıldığı ve uçlara doğru rengin yavaş yavaş açıldığı bir boyama işlemidir. Bu terimin ismini hatırladınız mı hadiciler?

cevap: Ombre

JOKER KODU

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN

Joker kodları kişiye özel olabilir. Yukarıdaki kodla joker alamıyorsanız SİM uygulamasını indirin ve kaydolduktan sonra jokerinizi uygulamadan alın .

Joker kodu yayınlandığında haberdar olmak için >>>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN