Mimar Sinan'ın Sinan Karakteri ile Mevlana'nın Soyadı Rumi Karakteri Nerededir? 18 Aralık Hadi İpucu ve Joker Kodu

Hadi 18 Aralık ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda Mimar Sinan'ın isminin verildiği "Sinan Krateri" ile Mevlana'nın soyadının verildiği "Rumi Krateri" nerededir? denildi. İşte cevap.

Mimar Sinan'ın Sinan Karakteri ile Mevlana'nın Soyadı Rumi Karakteri Nerededir? 18 Aralık Hadi İpucu ve Joker Kodu

Son dakika: Hadi ipucu sorusu yayımlandı.

Hadi 18 Aralık 2018 ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusununda Mevlana'nın soyadının verildiği "Rumi Krateri" nerededir denildi?

Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumu ile telefonlarda canlı olarak yayımlanan gerçek para ödüllü bilgi yarışmasında her gün on binlerce TL para ödülü dağıtılmaktadır. Hadi yarışması bugün saat 12,30 'da ve akşam saat 20,30 'da yapılacak. 12.30 yarışması öncesi Hadi, İnstagram kanalı üzerinden ipucu sorusunu yayımladı. Yayımlanan ipucu sorusunu şu şekilde;

bugün 12.30'da!

Astronomi tutkunu hadiciler burada mı? Astrolojide retrosuyla bilinse de astronomide güneşe yakınlığı ve kraterleriyle bilinen bir gezegenden ipucu getirdik! Mimar Sinan'ın isminin verildiği "Sinan Krateri" ile Mevlana'nın soyadının verildiği "Rumi Krateri" nerededir?

CEVAP: MERKÜR

JOKER KODU

Hadi 18 Aralık joker kodu henüz yayımlanmadı. Bugün joker kodu yayımlanır yayımlanmaz habere eklenecektir. Joker kodu geldiğinde haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN