Hadi TV+ Yeni Joker Kodu ve İpucu Sorusu-Hadi İptal Edildi

Hadi TV+ joker kodu yayımlandı. 15 Aralık ikinci joker kodunun ardından yeni bir açıklama geldi. Açıklamada 15 bin yeni jokerin saat 17.00 'da yayımlanacağına yer verildi. Ancak Hadi iptal edildi.

Hadi TV+ Yeni Joker Kodu ve İpucu Sorusu-Hadi İptal Edildi

Son dakika: Hadi 15 Aralık ikinci joker kodu yayımlandı.

Hadi bu akşam saat 20,30 'da ikinci yarışmasını yapacak. 30 bin TL ödüllü ikinci yarışma öncesi TV+ joker kodu yayımladı.

Akıllı telefonlarda oynanan bilgi yarışması uygulaması Hadi her gün on binlerce lira ikramiye dağıtılmaya devam ediliyor. Son dönemlerin en popüler uygulamaları arasında olan Hadi, her yarışmasından önce o yarışmada çıkacak ipucu sorusunu yayımlıyor. Öte yandan sponsorlu Hadi günlerinde joker kodları yayımlanıyor. Bugün 20.30 'da yapılacak olan bilgi yarışmasından önce joker kodu yayımlandı.

İŞTE HADİ JOKER KODU

Hadi 'nin TV+ ilk joker kodu şu şekildeydi; TVPLUS13HD15. Ancak bu joker kodu tükendi. Bunun ardından yeni joker kodu yayımlandı. İşte yeni joker kodu: TVPLUS17HD15

Joker kodu yayımlandığı andan sonra kısa süre içinde tükeniyor. O yüzden acelee edin.

YENİ AÇIKLAMA

Hadi İnstagram kanalından yapılan açıklamada saat 17.00 'da yeni joker kodunun yayımlanacağına yer verildi. 15 bin joker kodu yayımlandığı anda habere eklenecek. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

HADİ İPUCU SORUSUNUN CEVABI

Hadi bilgi yarışması ipucu sorusunun cevabı karakterlerin ismi sırasıyla “ HARLEY GUINN - JOKER - DEADSHOT

HADİ İPTAL EDİLDİ

Az önce yapılan Hadi 'de ilk sorunun cevabı A şıkkı olarak işaretlendi ve cevap A şıkkıydı. Ancak yarışmacıların cevabı yanlışmış gibi göründü. Bu nedenle Hadi iptal edildi. Teknik sorunlar nedeniyle yarışma ertelendi. Yarışma tarihi belli olduğunda haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linkten indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN