Hadi 30 Aralık Yeni Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Bir Gün Kaç Dakikadır?

Hadi 30 Aralık 2018 Pazar 20.30 yarışması öncesi Hadicilere 30 bin joker dağıtılacak. Joker kodu ile ipucu sorusu hakkında son bilgiler haberimizde.

Hadi 30 Aralık Yeni Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Bir Gün Kaç Dakikadır?

Hadi 30 Aralık joker kodu.

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi bu akşam saat 20,30 'da Lifecell katkıları ile yapılacak. Yarışmaya saatler kala Hadiciler, joker kodu ile ipucu sorusunu araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak her gün yazdığımız haberlerimizde Hadicilere joker kodu ile ipucu sorusunun cevabını paylaşıyoruz.

30 BİN JOKER VE İPUCU SORUSU

Hadi, Lifecell sponsorluğunda yapılacak. 30 bin TL ödülü Lifecell yarışması öncesi 30 bin joker için kod yayımlanacak. Hadi 'den yapılan açıklamada joker kodu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

hadi Lifecell Özel Yarışması ile 20:30’da!

Ödül Lifecell’den 30.000 TL 

30.000 joker gün içinde Bip Lifecell kanalında seni bekliyor olacak! Hadi tutkunlarını Lifecell sürprizleri bekleyen bu yarışmayı kaçırmayın!

Hadi Joker Kodu: 

YENİ JOKER KODU

Yılbaşına 1 gün kala Hadi, yeni ipucu yayımladı. Yayımlanan ipucu şu şekilde; HADİSON1

İPUCU SORUSU

Yayımlanan ipucu sorusunda bir günün kaç dakika olduğu soruldu. Bir gün: 24*60= 1440 dakikadır.

Hadi ipucu sorusu ve joker kodu henüz yayımlanmadı. 20.30 yarışması öncesi joker kodu ile ipucu sorusu yayımlandığında bu yazıya eklenecektir. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN