Hadi 19 Ocak TV+ Joker Kodu ve İpucu: Batman'ın Canı Pahasına Koruduğu Şehir

Hadi 19 Ocak 2019 saat 20.30 yarışması için ilk açıklama geldi. Açıklamada bugün 60 bin joker dağıtılacağına yer verildi. İpucu sorusu da yayınlandı. Yayınlanan ipucu sorusunda, Batman'ın canı pahasına koruduğu şehrin adı soruldu.

Hadi 19 Ocak TV+ Joker Kodu ve İpucu: Batman'ın Canı Pahasına Koruduğu Şehir

Hadi 19 Ocak TV+ joker kodu ve ipucu sorusu.

Cep telefonlarında canlı olarak oynanan ve her gün on binlerce TL ikramiye dağıtan Hadi, bugün saat 20.30 'da film gecesi ile yapılacak. TV+ sponsorluğunda yapılacak olan Hadi öncesi joker kodu ile ilgili açıklama geldi.

Hadi İnstagram kanalı üzerinden yapılan açıklamada , 19 Ocak 2019 saat 20.30 TV+ yarışması öncesi Hadicilere 60 bin joker dağıtılacağına yer verildi. 30 bin TL ödüllü yarışma ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

TV+ Film Gecesi'yle 20:30'da! 

Ödül TV+’tan 30.000 TL 

30.000 TL ödüle 60.000 joker gün içinde TV+ instagram adresinde seni bekliyor olacak jokerini al yarışmada herkesten farkın olsun.

JOKER KODU

İPUCU SORUSU

Hadi ipucu sorusu yayınlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

Hadicilere özel 20.000 joker daha birazdan TV+ hesabında takipte kalmaya devam edin.  Sıkı bir Batman hayranıysan onun canı pahasına koruduğu şehrini de çok iyi biliyorsundur! Bilmiyorsan TV+'ta Kara Şövalye filmini izleyip öğrenebilirsin. Bu akşam Hadi TV+ Film Gecesi'nde karşına çıkabilir. 

CEVAP: GOTHAM

Haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN