Hadi 16 Ocak İpucu Sorusu ve Joker Kodu: İçinde Kahve Dövülen Büyük Havan

Hadi 16 Ocak Çarşamba 12.30 ipucu sorusu yayımlandı. Kültürümüzde apayrı bir yeri olan kahvenin toz haline getirilmesinde kullanılan ve içinde genellikle kahve dövülen, taştan ya da ağaçtan yapılmış büyük havan hangisidir? sorusu soruldu. İşte ipucu sorusunun cevabı ve joker kodu.

Hadi 16 Ocak İpucu Sorusu ve Joker Kodu: İçinde Kahve Dövülen Büyük Havan

Son dakika: Hadi 16 Ocak 2019 ipucu sorusu yayımlandı.

Hadi İnstagram kanalından yapılan son paylaşımda , bugün 12.30 'da yapılacak bilgi yarışmasında çıkacak souya ait ipucu sorusuna yer verildi. 

Telefonlarda canlı olarak yapılan gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi, bugün 12.30 'da ve 20.30 'da yapılacak. Akşam yapılacak zor hadi öncesi 12.30 Hadisi yapılacak. 

İPUCU SORUSU

Hadi İnstagram kanalından yapılan açıklamada ipucu sorusu şu şekilde paylaşıldı:

hadi bugün 12.30’da başlıyor!

"Kahveler içilip güne başlandıysa ipucumuz da gelsin o zaman hadiciler! Kültürümüzde apayrı bir yeri olan kahvenin toz haline getirilmesinde kullanılan ve içinde genellikle kahve dövülen, taştan ya da ağaçtan yapılmış büyük havan hangisidir? İpucunu çoktan bulduysan, bunu mutlaka köpüklü bir kahveyle kutlayalım!"

CEVAP: DİBEK

JOKER KODU

Hadi 16 Ocak joker kodu henüz yayınlanmadı. Joker yayınlandığında habere eklenecektir. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN