Hadi 10 Ocak Joker Kodu ve İpucu: Mikado Kaç Çubukla Oynanır?

Gerçek para ödüllü bilgi yarışması uygulaması Hadi 'nin 12.30 yarışmasının ardından 20,30 yarışmasının da ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda Mikado oyununun kaç çubukla oynandığı soruldu. İşte cevap.

Hadi 10 Ocak Joker Kodu ve İpucu: Mikado Kaç Çubukla Oynanır?

Son dakika: Hadi 10 Ocak 2019 ipucu sorusu yayımlandı.

Telefonlardan canlı olarak yayımlanan bilgi yarışması uygulaması Hadi, bugün saat 12.30 'da yemeksepeti sponsorluğunda yapılacak. Hadi yarışması için kısasüre kala Hadiciler, günün ipucu sorusunu ve joker kodunu araştırmaya başladı.

12.30 YARIŞMASI İPUCU SORUSU

Hadi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

hadi Yemeksepeti’nin katkılarıyla bugün 12.30’da!

Ödül Yemeksepeti’nden 20.000 TL

Ee konumuz Yemeksepeti olunca, canınızı çektirecek bir ipucu vermemiz de kaçınılmaz oluyor... ve geliyor! Çiğ köfte yapılırken bulgurun şişmemesi için özellikle yaz aylarında çiğ köftenin içine ne konulur? Tahminleri alalım bakalım hadiciler.

CEVAP: BUZ KONUR.

İKİNCİ İPUCU SORUSU YAYIMLANDI

Hadi 10 Ocak 2019 20.30 yarışması ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

hadi bu akşam 20.30’da!

İpucu hem zeka hem de el becerisi gerektiren oynaması zevkli bir oyun olan Mikado’dan geliyor. Klasik mikado oyunu kaç çubukla oynanır? Yanıtları alalım..

CEVAP: 41 ÇUBUK İLE OYNANIR.

JOKER KODU

Hadi yemeksepeti joker kodu henüz yayımlanmadı. Joker kodu yayımlandığında yazıya eklenecektir. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN