Cami Kubbeleri ve Kemerleri Taşımak İçin Kullanılan Ayakların Adı-Hadi 14 Aralık Supradyn Joker Kodu

Hadi 14 Aralık 2018 12.30 yarışması joker kodu yayımlandı. supradyn sponsorluğunda yapılacak yarışma öncesi 10 bin joker kodu Hadicilere verilecek. Hadi ipucu sorusu da yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda Büyük camiler gibi yapılarda, kubbeleri ve kemerleri taşımak için kullanılan yüksek ve kalın ayaklara ne ad verilir? sorusu soruldu.

Cami Kubbeleri ve Kemerleri Taşımak İçin Kullanılan Ayakların Adı-Hadi 14 Aralık Supradyn Joker Kodu

Son dakika: Hadi 14 Aralık Joker kodu yayımlandı.

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi 'de bugünün joker kodu açıklandı.supradyn sponsorluğunda yapılacak Hadi yarışması öncesi Hadicilere 10 bin joker verildi. Az önce yapılan açıklamada supradyn uygulamasında Hadi 'cilere 10 bin joker için kod verildiği bildirildi.

Joker kodunun yayımlanmasının ardından Hadiciler joker kodunun ne olduğunu araştırmaya başladı. Hadi İnstagram kanalından yapılan açıklama şu şekilde;

Hadi bugün Supradyn Özel Yarışması ile 12:30'da 

Ödül Supradyn'den 15.000 TL Supradyn Enerji Focus'la sorulara odaklananlar ipucunu yakalıyor! Ayrıca tam 10.000 joker de @supradynturkiye sayfasında seni bekliyor

JOKER KODU

Hadi supradyn joker kodu şu şekilde;

İPUCU SORUSU

Hadi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorsuunda şu ifadeler kullanıldı:

hadi bugün Supradyn’in katkılarıyla 12.30'da!

Ödül Supradyn’den 15.000 TL

Bugünkü ipucumuz mimarinin en güzel detaylarından biriyle alakalı. Bu detay Sultanahmet Camii'nde yuvarlak, Süleymaniye Camii'nde ise dört köşe olarak bulunuyor. Büyük camiler gibi yapılarda, kubbeleri ve kemerleri taşımak için kullanılan yüksek ve kalın ayaklara ne ad verilir?

CEVAP: FİL AYAĞI.