21 Aralık'ta Güneş ışınları nereye dik gelir? Hadi Trendyol Joker Kodu ve İpucu Sorusu

Hadi bugün 2 yarışmasını yaptı sıra 22.00 'daki üçüncü yarışmaya geldi. Bugün ekstra yapılan yarışma Trendyol 'un sponsorluğunda yapılacak. Yayımlanan ipucu sorusunda, 21 Aralık'ta Güneş ışınları nereye dik gelir? denildi. İşte joker kodu ve ipucu sorusu.

21 Aralık'ta Güneş ışınları nereye dik gelir? Hadi Trendyol Joker Kodu ve İpucu Sorusu

Son dakika: Hadi ipucu sorusu yayımlandı.

Akıllı telefon gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi ‘de yeni ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan yeni ipucu sorusunu ve sorunun cevabını kamublteni.com olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Her gün telefonlarda oynanan gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi, on binlerce TL para ikramiyesi dağıtmaktadır. Toplamda 12 soru katılımcılara yönlendiriliyor. Yönlendirilen bu 12 sorunun tamamına doğru şekilde cevao verenler arasında, büyük ödül eşit şekilde dağıtılıyor.

JOKER KODU

Yayımlanan joker kodu şu şekilde: ENUZUNGECE

Hadi Trendyol sponsorluğunda saat 22,00 ‘da yapılacak. 22.00 yarışması öncesi merakla beklenen ipucu sorusu  yayımlandı.

Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

hadi Trendyol katkılarıyla bu gece 22.00'de! 

Ödül Trendyol’dan 20.000 TL!

En uzun gecenin keyfini şöyle güzel bir çay ve hadi eşliğinde çıkarmaya hazır mıyız?  Bu geceki ipucumuz adını Oğlak Burcu'nu simgeleyen günden alan bir coğrafi terimle alakalı. Kuzey Yarım Küre'de en uzun geceyi yaşayacağımız 21 Aralık'ta Güneş ışınları nereye dik gelir? 

CEVAP:  OĞLAK DÖNENCESİ

Haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN