20 Ocak Hadi Bip Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Tarihte Kullanılan İlk Emoji

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi , 20 Ocak Bip sponsorluğunda yapılacak. Peki Hadi ipucu sorusu ve joker kodu yayınlandı mı? İşte 20 Ocak Hadi joker kodu ve ipucu sorusu. Tarihte kullanılan ilk emoji hangisidir?

20 Ocak Hadi Bip Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Tarihte Kullanılan İlk Emoji

Gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi bu akşam saat 20.30' da Bip sponsorluğunda yapılacak.

Her gün cep telefonlarından oynanan bilgi yarışması Hadi , bu akşam 50 bin TL 'lik büyük ödülle yapılacak. Toplamda 12 soru sorulacak ve 12 sorunun tamamını doğru şekilde bilen yarışmacılar arasında 50 bin TL eşit olarak bölüştürülecek.

Müge Boz ve Merve Toy 'un sempatik sunumları ile yapılan bilgi yarışması uygulaması bu akşam saat 20.30 'da yapılacak. Yarışma öncesi Hadicilere joker kodu ve ipucu sorusu verilecek. 

Hadi 20 Ocak yarışması ile ilgili Hadi 'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"50.000 TL ödüllü BiP Özel Yarışması 20:30’da! Jokerler gün içinde BiP Hadi kanalında seni bekliyor olacak!"

Joker kodları kişiye özel. Bip uygulamasındaki hadi kanalından joker kodunuzu alabilirsiniz.

JOKER KODU NEDİR?

Joker kodu  olan hadiciler , yarışmada son soru hariç bir soruyu yanlış bilince yarışmaya devam edebilirler. Joker için her gün hadi tarafından kod yayınlanacak. Bip joker kodu henüz yayınlanmadı . Joker kodu yayınlandığı anda haberdar olmak için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı indirin.
 

İPUCU SORUSU

hadi BiP’in katkılarıyla bu akşam 20.30’da!

Ödül BiP’ten 50.000 TL

Nasılsınız sevgili hadiciler? Pazar gününüz güzel geçiyor mu? Mesajlarımızda, yorumlarımızda, fotoğraf ve story'lerimizde severek kullandığımız emojilerin ilk kez 1999 yılında hayatımıza girdiğini biliyor muydunuz? Pazar akşamının ipucu emojilerden geliyor. Tarihte kullanılan ilk emoji nedir? Hadi tahminlerini yorumlarda paylaş!

CEVAP: GÜLEN YÜZ EMOJİSİ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN