Yokuş : Mülakat, Yaş Sınırı Konuları ve Atanamayan Gençlerin Sorunlarına Çözüm Arayacağız

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş , Kamu Bülteni internet sayfasına özel açıklamalarda bulundu.

Yokuş : Mülakat, Yaş Sınırı Konuları ve Atanamayan Gençlerin Sorunlarına Çözüm Arayacağız

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş , Kamu Bülteni internet sayfasına özel açıklamalarda bulundu. Kamu Bülteni'ne yayın hayatında başarılar dileyen Yokuş, memur adaylarının kamu bültenine gönderdiği mailleri tek tek inceleyerek gerekli çalışmalar için istişare yapılacağını söyledi.

Özellikle 2010 KPSS hırsızlığı yüzünden yaş sınırına takılan adayların mesajlarını okurken adaletsizlik yapıldığına ve yaş sınırının kamu personeli alımlarında esnetilmesi gerektiğine dikkat çeken Yokuş, mülakatlardaki adaletsizliğin de son bulması için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Sağlıkçı atamaları, polis alımları, tekniker ve mühendis atamaları, askeri personel alımları, mülakatlardaki adaletsizlik ve diğer tüm konularla tek tek ilgileneceğini söyleyen Yokuş 'Başkaları gibi, vatandaş ayrımı yapmayacağız. Herkesin sorununu gündeme getireceğiz' dedi.  Kendisine sosyal medya hesapları üzerinden adayların ulaşabileceğini hatırlatan Konya Milletvekili, sendika kökenli olduğunu memur ve Bahis Siteleri memur adayların sorunlarını yakından bildiğini, parti ayrımı gözetmeksizin herkesin sorunlarıyla ilgilenileceğini söyledi. 

Sorunlarını dile getirmek isteyen adaylar, Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un sosyal medya hesabına https://www.facebook.com/fahrettinyokus2/ adresinden erişim sağlayabilirler.

KAMU BÜLTENİ SESİNİZ OLACAK!

DİĞER SİYASİ PARTİLER VE MİLLETVEKİLLERİNE , KURUM VE KURULUŞLARA DA BİZE GELEN SORU VE SORUNLARINIZI İLETİP ÇÖZÜM BEKLEYECEĞİZ. İLANLARI TAKİP ETMEK, GÜNDEMİ KAÇIRMAMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYIN.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

DİĞER ADAYLARLA TANIŞ, SORUNLARINI DİLE GETİR

KAMU PERSONELİ ATAMALARI, İŞSİZLİK, MÜLAKATLAR VE DİĞER KONULARI TAKİP ETMEK , DİĞER KADIN-ERKEK ADAYLARLA TANIŞMAK VE İLGİLİ KONULARA DAİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA