Yılan saldırısında zehirlenen adam tek başına ölmemek için karısını ısırdı

Hindistan'da yaşanan olayda zehirli yılan saldırısına uğrayan kişi, öleceğini anlayınca tek başına ölmemek için karısını ısırdı. İşte detaylar.

Yılan saldırısında zehirlenen adam tek başına ölmemek için karısını ısırdı

Hindistan’da yaşanan ilginç olay dünya gündeminde en çok konuşulan olaylar arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde Hindistan’da meydana gelen olayda yılan saldırısına maruz kalan bir Hint vatandaşının yaptığı hayrete düşürdü.

Hindistan’a bağlı olan Bihar Eyaletinde yaşanan olayda, geçtiğimiz gün, Shankar Rai isimli bir adam, zehirli bir yılan tarafından ısırıldı. Gece yaşanan olayda Shankar Rai isimli vatandaşın uyandığı, ancak durumdan habersiz tekrar yattığı belirtildi. Yılanın soktuğundan haberi olmayan adam sabah uyandığında yarayı fark etmiş ve yılanın kendisini ısırdığını anlamış.

Zehirli yılanın saldırısına uğrayan Shankar Rai isimli kişinin midesi bulanmaya ve ateşi yükselmeye başladı. Yılanın zehri vücut üzerinde etkisini gösterirken adam öleceğini anlayınca çok ilginç bir şey denedi. Karısı ile yaşamakta olan Betgaranti Rhankar Rai isimli kişi, tek başına değil de karısı ile birlikte ölmek isteyince olaylar ilginç bir hal almaya başladı. Karısı ile birlikte ölmek isteyen Rhankar Rai isimli kişi, yataktan fırlayıp karısının bileğine sarıldı ve onu bileğinden ısırdı. 
Karısını ısıran adam, bir süre sonra baygınlık geçirerek yatağa yığıldı. Kısa süre sonra ise karısı baygınlık geçirdi. Komşuları tarafından durumun fark edilmesi üzerine hastaneye kaldırılan çift, tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan çiftten koca Rhankar Rai, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Adamın ısırdığı eşi ise doktorların yoğun çabası üzerine hayata tutunmayı başardı. Isırılan kadın olay ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kolumu tuttu ve benimle birlikte ölmek istediğini söyledi. Ardından kolumu ısırdı ama buna ben izin verdim."

Kamubulteni.com  | Ankar