Yeşim Salkım, Astsubaya Klavye Delikanlısı Dedi

Ünü şarkıcı Yeşim Salkım , sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiye tepki gösteren astsubaya hakaret etti.

Yeşim Salkım, Astsubaya Klavye Delikanlısı Dedi

Yeşim Salkım 'dan astsubaya hakaret.

Ünlü şarkıcı Yeşim  Salkım sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yeşim Salkım, bu açıklamaya tepki gösteren astsubaya hakaret etti.

TERÖRİSTLERİN TEMİZLENMESİ İÇİN..

Terör örgütü PKK ve Suriye 'deki uzantısı YPG 'nin etkisiz hale getirilmesi için başlatılacak harekat öncesi Suriye 'sınırında hareketlilik devam ediyor. Harekat için çalışmalar devam ederken 

Sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabındna bir paylaşım yapan Yeşim Salkım "Bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." dedi..

ASTSUBAY'DAN TEPKİ GELDİ

Yeşim Salkım 'ın bu sözlerine  cevap veren bir kişi, o tweet'in altına şu sözleri söyledi:

"Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii."

SEN EVİNDE RAHAT UYURKEN BEN ORADAN GELDİM

Bu sözler üzerine sinirlenen  Yeşim Salkım, "Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim." yanıtını verdi. Tepki veren kişiden ise cevap gecikmedi. Aynı takipçi, "Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim." ifadelerini kullandı.

ASTSUBAY OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sözlü tartışmanın ardından Yeşim Salkım 'a cevap verne kişinin sınır hattında görev yapan bir astsubay olduğu ortaya çıktı. Astsubay'ın çocukları ile sınırda çektiği fotoğraf Yeşim Salkım 'a yüzlerce kullanıcı tarafındna gönderildi.