Yeni Askerlik Sistemi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Askerlik süresinin düşmesi, kalıcı bedelli askerlik, yedek astsubaylık, askerliğini 12 ay yapanlara uzman erbaş ve sözleşmeli er alımlarında öncelik tanınması gibi bir çok düzenlemeyi beraberinde getireceği belirtilen yeni askerlik sistemi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Yeni Askerlik Sistemi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Yeni Askerlik Sistemiyle ilgili düzenlemeyi bekleyen binlerce kişi sosyal medyada kampanya başlattı. TBMM'nin açılışının seçimler dolayısıyla ertelenmesinin ardından Nisan ayının başında komisyona gelmesi beklenen yeni askerlik sistemi düzenleme teklifinin de gelişi ertelendi.

Hali hazırda silah altındaki askerler ve askere gitmeyi düşünenlerin yanı sıra , bedelli askerlik ve diğer konularla ilgili olan binlerce kişi sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve iktidar yetkililerine seslerini duyurmaya çalışıyor. Meclis çalışmalarının ne zaman hız kazanacağını merak eden vatandaşlar 'YeniaskerlikkanunuTBMM' hashtagi ile başlattıkları kampanyada, Mayıs ayından yeni askerlik sistemiyle ilgili verilen sözlerin tutulmasını beklediklerini belirtiyor.

Yeni askerlik sistemi ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.