Yavuz Ağıralioğlu: Milletimizin Devletine İtimadını ve Sandığa Güvenini Sarsmayın

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili AK Parti'nin başlattığı itiraz sürecine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Yavuz Ağıralioğlu: Milletimizin Devletine İtimadını ve Sandığa Güvenini Sarsmayın

Yavuz Ağıralioğlu: Milletimizin Devletine İtimadını ve Sandığa Güvenini Sarsmayın

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili AK Parti'nin başlattığı itiraz sürecine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Seçimlerle ilili sürecin Türk Devleti'ne yakışır ciddiyetle yürütülmesi ve sonuçlandırılması gerektiğini söyleyen Ağıralioğlu, Milletin devletine itimat ve sandığa güveninin sarsılmaması gerektiğine dikkat çekti. İYİ Parti'li Ağıralioğlu, 'Devlet kurumlarıyla kurumlar da kurallarıyla ayaktadır. İtirazlar dahil, İstanbul seçimleriyle alakalı süreç, Türk Devleti'ne yakışır ciddiyetle yürütülmeli ve bilgi kirliliğine alan açmadan sonuçlandırılmalıdır. Milletimizin devletine itimadını ve sandığa güvenini sarsmayın!' ifadelerini kullandı.

Bu arada kesin olmayan sonuçlara göre İBB yarışını 23 binin üzerinde oy farkıyla kazandığı açıklanan Ekrem İmamoğlu, sandık yönetici ve görevlilerinin oy çuvallarının toplandığı alanları terk etmemesi gerektiğini söyledi. İmamoğlu, 'slak imzalı tutanaklarla tüm oylar özenli bir şekilde kayıt altına alındı. İlçe Seçim Kurullarındaki tüm oyların da takipçisiyiz. Hiçbir arkadaşımız oy çuvallarının toplandığı alanları terk etmeyecek, destek olmak isteyen herkesi de bu noktalarda nöbete davet ediyorum.' dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA