Yargıtay Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Yargıtay Başkanlığı'nın personel alımı için başvuru süreci başlıyor. Başvuru şartları, tarihleri ve linki, alımlara ilişkin sorulan sorular ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi kamu bülteni sitesinde.

Yargıtay Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sayfalarının yanı sıra Yargıtay'ın resmi internet sayfasından da yayımlanan duyuruda Yargıtay Başkanlığı'nın Sıhhi Tesisatçı, sözleşmeli mühendis ve hizmetli alımı yapacağına yer verilmiş, ilgili alımlar için başvuruların 19 Kasım'da başlayacağı vurgulanmıştı.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS MEZUNU MEMUR ALIMLARI VE ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

Yargıtay Başkanlığı'nın hizmetli, sıhhi tesisatçı, sözleşmeli mühendis ve tercüman alımı için başvurular e-Devlet sitesi üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/yargitay-is-basvurusu) 23 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek. İlgili alıma başvurular sadece internet üzerinden gerçekleşecek, adayların şahsen ya da posta yoluyla yaptığı başvurular geçersiz sayılacak. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını aşmamış olması, 2018 KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması grektiği belirtilirken, başvurusu kabul edilen adayların daha sonra mülakata tabi tutulacağı, adayların aldıkları KPSS puanının yüzde 50'si ile mülakat sınavının yüzde 50'sinin değerlendirmede kullanılacağı ve atamaya hak kazanıp kazanmadığı Yargıtay'ın resmi resmi internet sayfasından açıklanacağı vurgulandı.

Adaylar, Yargıtay Personel alımı başvuru kılavuzuna aşağıdaki linkten erişim sağlayabilir.

YARGITAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN TIKLAYIN.