WhatsApp'ta Flaş Değişiklik: Pişman Oldum Özelliği Ekleniyor

Telefon uygulaması Whatsapp'a yeni özellik ekleniyor. İşte Whatsapp'a eklenecek yeni özellik ve özelliğin detayları.

WhatsApp'ta Flaş Değişiklik: Pişman Oldum Özelliği Ekleniyor

Akıllı telefon mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a yeni özellik geliyor. 

Akıllı telefonların oldukça yaygınlaştığı günümüzde hemen hemen herkesin bir akıllı telefonu var. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte telefon uygulamaları da çokça kullanılmaya başlandı. En çok kullanılan telefon uygulamaları arasında bulunan Whatsapp ise art arda gelen yenilikler ile kullanıcılarına en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyor. Facebook bünyesindeki Whatsapp, bu yeniliklerine bir yenisini daha ekledi ve yakın zamanda yeni bir seçenek ile karşımıza çıkacak.

Whatsapp Web üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada yeni uygulama ile gönderilen mesajların geri alınabileceği belirtildi. Bir süre olarak Venüsbet Web Whatsapp üzerinden yayımlanan duyuru, kısa süre sonra kaldırıldı.

Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde günün konusu haline gelen Whatsapp'ın bu yeniliği ile gönderilen mesajların karşı tarafa iletilmeden silinebileceği belirtildi. Eklenecek olan Geri al seçeneği ile kişilere ve gruplara atılacak mesajların geri alınabileceği belirtiliyor.

Geri al seçeneği ile gönderdiğiniz mesajları karşı taraf henüz görmeden geri alabileceksiniz. Uygulayacağınız işlemlerle mesajınızı geri alabilecek ve gönderdiğinize pişman olduğunuz mesajları silebileceksiniz.

Whatsapp'a gelmesi planlanan bu özelliğin önümüzdeki dönemlerde gelecek yeni güncelleme ile uygulamaya eklenmesi bekleniyor. Ancak bunun için net bir tarih verilmedi.

Sosyal Medyada Günün Konusu Oldu

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan kullancıılar, Whatsapp'ın bu yeni özelliği ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar bu özelliği oldukça yararlı bulurken bazı kullanıcılar da espirli şekilde görüşlerini dile getirdi.

Kamubulteni.com  | Ankara