Ünlü Komedyenin Abisi Tutuklandı-İşte İşlediği Suç

Son dakika haberi Ankara'dan geldi. Edinilen bilgilere göre Ankara'da ünlü komedyenin abisi yankesicilikten tutuklandı.

Ünlü Komedyenin Abisi Tutuklandı-İşte İşlediği Suç

Son dakika haberi: Ünlü komedyenin abisi tutuklandı.

Geçtiğimiz 9 Eylül Pazar günü meydana gelen olayda, Ankara 'ya gelen M.Ş. isimli kişi, bagajlarını alırken parasının çalındığını fark etti. Otobüs terminalinde meydana gelen olayın ardından M.Ş. isimli kişi, polise giderek 600 TL'sinin çalındığını ihbar etti ve şikayet dilekçesi verdi. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, deneme bonusu AŞTİ 'nin güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldı. Kameralara bakıldığında hırsızlık anı görüldü ve hırsızlığı yapan kişinin, daha önceden de sabıkası olan Yavuz S. isimli kişi olduğu belirlendi.

Ünlü bir komedyenin de abisi olduğu öğrenilen Yavuz S. isimli kişi, yaşanan bu olayın ardından gitti ve polise teslim oldu. Emniyete teslim olan ve ifadesi alınan Yavuz Ş. daha sonra sağlık kontrolündne geçirildikten sonra adliyeye götürüldü. Mahkemeye çıkan Yavuz Ş. isimli kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yaşanan bu olaydan günler sonra Yavuz S.'nin Ankara otobüs terminali olan AŞTİ 'de yankesicilik yaparken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz S.'nin yüzünü gizlemek için siyah şapka taktığı ve yankesicilik yaptıktan sonra otobüsün arkasından çıkarak bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

MİTİNG SIRASINDA YANKESİCİLİK YAPMIŞ VE TUTUKLANMIŞTI

Bunun yanı sıra Yavuz S., 24 Mart'ta günü, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'in Trabzon mitinginde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik'in 1600 lirası ile 400 dolarını çaldığı öğrenildi. Bu iddia üzerine Yavuz Ş. bu olayın ardından Ankara'da yakalanıp tutuklanmıştı. Yavuz S.'nin bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ve bu olayla ilgili davanın da sürdüğü öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara