Üniversiteli Genci 'Yan Baktın' Diyerek Alnından Vurdu

Antalya'da üniversite son sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Muratcan Öztürk, yan bakma yüzünden tartıştığı kişi tarafından alnından vurularak öldürüldü.

Üniversiteli Genci 'Yan Baktın' Diyerek Alnından Vurdu

Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre olay, geçtiğimiz pazar sabahı Muratpaşa'daki bir çorbacıda meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi İktisat Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Muratcan Öztürk çorbacıya gitti.

Öztürk, burada daha önceden tanıdığı bir kişiyle yan bakma yüzünden tartışma yaşadı. Çorbasını içen genç evine gitmek üzere dışarı çıktı. Bu esnada iddialara göre içeride tartıştığı 25 yaşlarındaki kişi belinden çıkardığı silah ile Öztürk'ü alnından vurduktan sonra kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ağır yaralı vaziyette kaldırılan üniversiteli genç, 3 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra bu sabah saatlerinde yaşamını kaybetti.

Öztürk'ün cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Öztürk'ü öldüren şahsın kimliğinin belirlendiği ve yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA