Türkiye'nin En İyi İşinde Çalışıyor! Maaşı 30 Bin TL!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde başlatılan Türkiye'nin En İyi İşi (Best Job in Turkey) projesi çerçevesinde 30 bin lira maaşla bölgeyi tanıtmak için çalışmalara başlayan profesyonel Turist Efe Talay, yoğun mesai harcıyor.

Türkiye'nin En İyi İşinde Çalışıyor! Maaşı 30 Bin TL!

Tatil deneyimlerini ve gezdiği turistik yerlerin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlayan Efe Tanay, binlerce kişinin başvuduğu projede işe başlamanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Tanay, "Ağustos ayının ilk gününden itibaren Dalyan'da gitmediğim koy, plaj, antik kent, nehir ve göl kalmadı.Seyir tepelerine varıncaya kadar gezdim. Esnafından sanatına, yemeğinden kültürüne bölgenin tüm güzelliklerini tanıtıyorum." dedi.

Best Job in Turkey Ortaca belediyesince başlatılan bir projeydi. Proje ile ilgili resmi internet sigtesnden yapılan bilgilendirmede, "Türkiye’nin en iyi işi (Best Job in Turkey) Ortaca, Dalyan ve Sarıgerme bölgelerinde 1 ay boyunca sürecek olan bir turizm projesidir. 15 Mayıs – 14 Temmuz 2018 tarihleri arasında aradığımız Profesyonel Turist olmak için sitemizden başvurabilirsiniz. Turizm konusunda deneyimli Jürimiz, adaylar arasından tek bir kişiyi seçiyor. Kazanan kişi 31 günlük harika bir deneyim yaşayacak ve proje sonunda 30.000₺ ödül alacak. 1 Ağustos 2018 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında tüm bölgeye ait; turistik değere sahip yerleri, otelleri, restaurantları, barları ve diğer değer katan yerleri gezecek olan Profesyonel Turistimiz; tüm bu izlenimlerini, tecrübelerini ve hikayelerini buradan ve sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacak. Yüzbinlerce insan tarafından hem takip edileceksiniz, tüm yeme, içme ve konaklama ücretsiz olacak ve proje sonunda tatmin edici bir ödül alacaksınız." ifadeleri yer alıyordu.

KAMUBULTENİ.COM- ANKARA