Türk Hava Yolları'ndan Öğretmenlere Yüzde 25 İndirim

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı (THY A.O.) Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği kampanya ile öğretmenler ve birlikte seyahat edecek ailelerine yönelik yüzde 25 indirim kararı aldı.

Türk Hava Yolları'ndan Öğretmenlere Yüzde 25 İndirim

Kampanyanın biletleme dönemi 9 Ekim ile 24 Mart 2019 olarak açıklanırken, 19 Kasım 2018 ile 31 Mart 2019 tarihleri seyahat dönemi olarak belirlendi. İç hat öğretmen indiriminden aynı rezarvasyondaki aynı soyisimlere sahip en fazla 4 yolcu faydalanabilecek.

THY'den yapılan açıklamada, "Öğretmen yolcularımızın öğretmenlik bilgileri sistem tarafından otomatik olarak onaylanır. Bu işlem için Türk Hava Yolları internet sitesi Miles&Smiles hesabında TC kimlik numarası girilmiş olması ve "Kişisel Bilgilerim" alanındaki "Öğretmen" seçeneğinin seçilmesi gerekir. Öğretmen bilgisinin kaydedilmesi esnasında herhangi bir problemle karşılaşılması durumunda Türk Hava Yolları internet sitesi, geribildirim formu üzerinden veya Türk Hava Yolları satış ofislerine öğretmenlik belgeleri ile başvurularak bilgilerin onaylatılması gerekir. İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabilir.Çift soyadına sahip yolcular, rezervasyon sırasında soyadı bölümüne beraber seyahat edecekleri ailesine ait soyadını girerek indirimden yararlanabilirler. Öğretmen yolcumuz hariç, yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacaktır. İç hat öğretmen indirimleri diğer indirimlerle birleştirilemez. Bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacaktır. Diğer uygulama koşulları için orijinal ücret koşulları geçerlidir." ifadeleri yer aldı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA