Tunceli'de Mağarada Sıkıştırılan 6 Bölücü Hain Yok Edildi

Tunceli Valiliği, Ovacık'ta bir mağarada sıkıştırılan ve 9 gündür sağ yakalanmaları için ikna edilmeye çalışılan hainlerin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Tunceli'de Mağarada Sıkıştırılan 6 Bölücü Hain Yok Edildi

Tunceli Valiliği'nce yapılan resmi açıklamada, Ovacık'ta bölücü kahpelere yönelik düzenlenen operasyonlarda bir mağaraya saklanan ve tüm teslim ol çağrılarını yanıtsız bırakan, ateşle karşılık vermeye başlayan fistanlıların yok edildiğini kamuoyu ile paylaştı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan resmi açıklamada, "Ovacık kırsalında İl Jandarma Komutanlığımızca 13 Aralık 2018 tarihinde başlatılan ve 9 gündür devam eden operasyonda bir mağara içerisinde teröristler tespit edilmişti. Mağara içerisinde bulunan teröristlere yapılan tüm teslim ol çağrılarına ateşle karşılık vermeleri ve teslim olmamalarından sonra bugün mağaraya karadan ve havadan yapılan operasyonla mağara içerisinde bulunan tüm teröristler etkisiz hale getirilmiştir.Bölgede operasyon devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA