Torununa cinsel istismarda bulunan dedeye istenen ceza belli oldu

Antalya'da torununa cinsel istismarda bulunan dedeye 14 yıl 22 gün hapis cezası verildi. İşte yaşanan olayın detayları.

Torununa cinsel istismarda bulunan dedeye istenen ceza belli oldu

Tüyler ürperten haberin adresi bu sefer Antalya oldu. Antalya’nın Konyaaltı İlçesinde geçtiğimiz yaz tatilinde meydana gelen olayda yanına gelen kız torunu 14 yaşındaki S.Ö’ye cinsel istismarda bulundu. Cinsel istismar suçundan yargılanan Cemal K. 14 yıl 22 gün hapse mahkum edildi.

Geçtiğimiz 7yıl 7 Kasım günü meydana gelen olayda ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki S.Ö. isimli kız, başından geçen olayları öğretmenine anlattı. Öğretmenine anlatmasının ardından gün yüzüne çıkan olayda S.Ö., yaz tatilinde dinlenmesi için dedesinin yanına gönderildiği Antalya’da, cinsel istismara uğradı. 14 yaşındaki kız, dedesinin ikinci eşi olan 37 yaşındaki Ç.K. isimli kadının da telefondan kendisine müstehcen görüntüler izlettiğini söyledi. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan dede Cemal K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Çocuğa müstehcen görüntüler izleten Ç.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

14 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunan Cemal K. İle karısı hakkında Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davada, tacizci dede Cemal K., "Torunuma karşı herhangi bir sapıklık yapmadım. Torunum, bana okulunun servis şoförüyle Kepez'e gittiğini anlatmıştı. Ben kendisine kızmıştım. Hatta servis şoförüyle mesajlaştığını görünce annesine şikayet edeceğimi söyledim. Betxlarge Buna kızarak bana iftira atmış olabilir. Ben torunumu çok seviyorum. Böyle bir pislik yapmadım. Turizmde 28 yıl şeflik yaptım. Yapsam orada yapardım. Benim 9 torunum var. Bunların 8'i kız. Beraatimi istiyorum" ifadesini verdi.

Tacizci Dede: Eşimi Boşayıp Seni Alacağım

Cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki kızın annesi N.Ö. ise hem babasından hem de üvey annesinden şikayetçi oldu. N.Ö. olay ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Geçen yaz tatilinde dinlenmesi için kızımı babamın evine göndermiştim. Yaz tatili bitiminde kızım eve döndüğünde bana ve babasına karşı tavırları değişmişti. Bize sataşıp bağırıyordu. Bir akşam bana tacizin ne olduğunu sordu. Ben de 'Daha sonra konuşuruz' dedim. Okulda öğretmenlerine dedesinin kendisini taciz ettiğini söylemiş. Bunun üzerine beni okuldan arayıp bilgi verdiler. Duyunca ağladım. Dedesi kızıma 'Eşimi boşayıp seni alacağım' demiş.”

Karar Açıklandı

Mahkeme heyeti kararını açıkladı ve tacizci dedeye 14 yıl 22 gün hapis cezası verdi. Öte yandan Ç.K. serbest kaldı.

Kamubulteni.com  | Ankara