Tehdit, Gasp , Pense ile Tecavüz! İşte Aldığı Ceza!

Eşinin ilişkisi olduğunu öğrendiği müdürden önce tehditle para alan şahıs daha sonra pense ile şahsa tecavüz edip görüntüsünü çekti.

Tehdit, Gasp , Pense ile Tecavüz! İşte Aldığı Ceza!

Korkunç olay Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa ilçesinde eşinin ilişkisi olduğu bir banka müdürünü tehdit edip para aldıktan sonra , pense ile tecavüz eden daha sonra da bu ana ait görüntüleri çeken Ö.Ç, 12 sene hapis cezası aldı.

Olayda kendisine yardım ettiği belirlenen R.Ç. isimli eşi ise 5 yıl hapis cezası aldı. KKTC'de aylarca konuşulan olay 2015 yılında meydana geldi. Ö.Ç., eşi R.Ç.'nin temizlikçi olarak çalıştığı bankanın müdürü T.E. ile ilişkisini öğrendi. Ö.Ç, T.E.'Den silah zoruyla 4 ay boyunca 27 bin lira tutarında para aldı. DAha sonra para isteği yerine gelmeyen şahıs, iddialara göre banka müdürünü, kızını kaçırmayla tehdit etti. T.E. para vermeme konusunda direnince Ö.Ç. farklı bir tuzağa girişti. R.E. ile Ö.Ç., T.E. ile irtibata geçerek buluşmak üzere köye çağırdı.

Buraya gelen şahıs Ö.Ç'nin silah zoruyla soyuldu, eşinin de yardımıyla bağlandı ve tecavüz başladı. Pense ile tecavüz edilen şahsın videosu da çekildi. Daha sonra bırakılan T.E. 'nin şikayetiyle yakalanan çifte ağır ceza mahkemesinde ceza yağdı. Ö.Ç.'ye 12 yıl, eşi R.Ç.'ye ise 8 yıl hapis cezası verilirken, R.Ç.'nin cezası daha sonra 5'e indirilerek onandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA