TBMM Başkanı Binali Yıldırım İstifa Ediyor

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yarın sona erecek bütçe görüşmelerinin ardından görevinden istifa edeceği öne sürülüyor.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım İstifa Ediyor

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, yarın sona erecek bütçe görüşmelerinin ardından görevinden istifa edeceği öne sürülüyor.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile ilgili basın mensuplarının 'Binali Yıldırım' sorularına bütçe görüşmelerini işaret ederek yanıt vermiş, bütçe görüşmelerinin ardından ne olacağına bakılacağını söylemişti.

2019 Yılı bütçe görüşmelerinin sona ermesinin ardından TBMM Başkanı Yıldırım'ın başkanlıktan istifa etmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İBB Başkanlığı için ilan edilmesi bekleniyor.

Kamudan son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA