Tarım ve Orman Bakanı Sn. Pakdemirli Personel Alımı Hariç Bir Çok Konuda Konuşuyor

Tarım ve Ormanlığı'nın 10 bin personel alımıyla ilgili aylardır bekleyen adayların beklentileri bir türlü yerine getirilmiyor. Fakıbaba döneminden bu yana personel alımı duyurusu bekleyen binlerce aday, her gün Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin açıklamalarını yakından takip ediyor, fakat Bakan Pakdemirli, an itibariyle yerel siyasetçi gibi seçim çalışması yapıyor. Ülkedeki tarım konusunu dahi bir kenara bırakmaya başlayan Pakdemirli, personel alımı meselesine ilişkin de açıklama yapmadıkça işsi

Tarım ve Orman Bakanı Sn. Pakdemirli Personel Alımı Hariç Bir Çok Konuda Konuşuyor

Tarım ve Orman Bakanı Sn. Pakdemirli Personel Alımı Konusunu Neden Açmıyor?

Tarım ve Ormanlığı'nın 10 bin personel alımıyla ilgili aylardır bekleyen adayların beklentileri bir türlü yerine getirilmiyor. Fakıbaba döneminden bu yana personel alımı duyurusu bekleyen binlerce aday, her gün Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin açıklamalarını yakından takip ediyor, fakat Bakan Pakdemirli, an itibariyle yerel siyasetçi gibi seçim çalışması yapıyor. Ülkedeki tarım konusunu dahi bir kenara bırakmaya başlayan Pakdemirli, personel alımı meselesine ilişkin de açıklama yapmadıkça işsiz mühendis ve teknikerlerin tepkisini çekiyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli son olarak Kars'a gitti. Burada AK Partili İl Başkanı ve diğer AK Partililer tarafından karşılanan Sn. Bakan, Taksim'de yaşanan olaylara ilişkin, 'Taksim'de yaşanan olayı ben de kınıyorum. Hakikaten bu işlerde artık vazgeçmemiz lazım. Bu millet, bu bayrağı için, bu ezanı için kendini şehit etti. Buna saygısızlığa ben tahammül edemiyorum.'Bir de inanca saygılı olmaya ihtiyacımız var. Taksim'de yaşanan olayı ben de kınıyorum. Hakikaten bu işlerde artık vazgeçmemiz lazım. Bu millet, bu bayrağı için, bu ezanı için kendini şehit etti. Buna saygısızlığa ben tahammül edemiyorum. Bir kesim için bu değerler çok şey ifade etmiyor olabilir. Ama diğer kesim için bunlara saygılı olmayı öğrenmemiz lazım.' şeklinde konuştu. Türkiye'de Kürt ile Türk arasına hiç kimsenin giremeyeceğini söyleyen Pakdemirli, Türkiye'nin sürekli istikrarlaştırılması yönünde kampanyalar oluşturulduğunu belirterek, 28 Şubat'ı hatırlattı. Pakdemirli, '28 Şubat'ı unutmamamız lazım. AK Parti'yi kapatma davaların unutmamamız lazım. 'Siz cumhurbaşkanı seçtiremezsiniz' demelerini unutmamamız lazım. Yargı darbelerini unutmamamız lazım. Gezi olaylarını unutmamamız lazım. Güya üç ağaç kesildi diye ortalık ayağa kalktı. Mesele cami yapılma meselesidir. Halbuki bu iktidar döneminde, benim sorumlu olduğum bakanlığımca 4,5 milyon fidanı toprakla buluşturmuş. Bunları unutmamamız lazım. 15 Temmuz ve şehitlerimizi unutmamamız lazım. Ekonomik taarruzları unutmamamız lazım. Bu millet hiç kimsenin esareti altında yaşamadı. Bunun da bilinmesi lazım.' dedi.

Umarız sayısı yüzbinleri bulan bu gençleri ilgilendiren açıklamalar gelir, bizler de buradan Sn. Bakanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA