Tarım Bakanı 38 Dakika Konuştu Ama 10 Bin 551 Personel Alımına Değinmedi

Tarım Bakanlığı 2019 yılı personel alımı açıklaması hala gelmedi. 2018 yılını boş geçen ve personel alımı konusunda sınıfta kalan Bakanlık, 2019 yılı alımları ile ilgili henüz tatmin edici bir açıklama yapmadı.

Tarım Bakanı 38 Dakika Konuştu Ama 10 Bin 551 Personel Alımına Değinmedi

Tarım Bakanı Pakdemirli personel alımı demedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 38 dakika konuştu ama personel alımlarına değinmedi. Kamubulteni.com editörü olarak attığımız mesajlar da görülmedi ve personel alımı konusunda son durum hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

10 BİN 551 PERSONEL ALIMI HALA MUALLAKTA

Tarım Bakanlığı 'ndan geçtiğimiz ay gelen açıklamada Bakanlığın Maliye'den 10 bin 561 kamu personeli alımı için kadro talep ettiğine yer verildi. Ancak bu açıklama geçtiğimiz yıl iki ayrı zamanda dönemin Tarım Bakanı Fakıbaba 'dan da gelmişti. 

Özetle söyleyecek olursak Tarım Bakanlığı'ndan açıklama dışında hehrangi bir adım gelmedi. On binlerce Mühendis ve kamu personeli adayı işsiz şekilde ya da meslekleri ile alakası olmayan işlerde çalışıyor. Bu adaylar Bakanlıktan atama duyurusu bekliyor. Ancak Tarım Bakanlığı , personel alımı konusunda adayları bekletmeye dvam ediyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından alım konusundaki talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Tarım bakanlığı atama duyurusu geldiğinda haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN