Survivor 2017'de şampiyon Ogeday ne kadar ödül alacak?

Survivor 2017 finalinde kazanan isim Ogeday oldu. Peki Ogeday ne kadar ödül kazandı? İşte Survivor şampiyonunu kazandığı miktar.

Survivor 2017'de şampiyon Ogeday ne kadar ödül alacak?

Önceki akşam Survivor 2017’nin final bölümü oynandı. Oynanan final bölümünün ardından şampiyon belli oldu.

5 aylık uzun Survivor maratonunda mutlu sona eren isim Gönüllüler takımından Ogeday Girişken oldu. Gönüllüler takımının en iyisi olan ve takımlar arasında oynanan yarışmalarda en çok kazanma oranına sahip olan Ogeday Girişken Survivor’da mutlu sona ulaşmayı başardı.

Finalde Adem Kılıççı ile Yarıştı

Dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017’nin son bölümünde finale kalan Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı sms oylamasında kozlarını paylaştı. Gecenin sonunda ise programın sunucusu Acun Ilıcalı Survivor’un şampiyonunun Ogaday Dumanbet Girişken olduğunu açıkladı.

Yarı Finalde Serhat Akın Elendi

Yarı finale kalan 3 isimden 21 Haziran günü yapılan sms oylamasında Serhat Akın, büyük finale veda etmişti.

Çeyrek Finalde Sema Veda Etti

Kıbrıs finalinin ilk ayağında oynanan oyunun ardından Adem ile Sema sms oylamasına kalmış ve Adem’den daha düşük oy alan Sema Survivor’a veda etmişti.

Büyük Ödül Ne Kadar?

Survivor 2017’de büyük ödülü almaya hak kazanan isim Ogeday Girişken oldu. Ogeday Girişken şampiyonluk ile birlikte tabiri caizse köşeyi de döndü. Acun Ilıcalı, Survivor 2017’nin şampiyonuna 500 bin liralık ödül verecek.

Araba Ödülleri

Survivor’un bu yılki sürprizi araba ödülleri oldu. Takım halinde oynanan oyunda kazanan ünlüler takımının her yarışmacısına KİA Sportage marka araba verilmişti. Öte yandan bireysel oyunda 450 bin liralık Porche araba ödülünü de Berna Keklikler kazanmıştı.