'Süresiz Nafaka Uygulaması Kalkacak mı?' Sorusuna Adalet Bakanı'ndan Yanıt Geldi

Adalet Bakanı'ndan 'Nafaka' uygulamasıyla ilgili önemli açıklamalar! 'Süresiz nafaka' uygulamasına çözüm geliyor mu?

'Süresiz Nafaka Uygulaması Kalkacak mı?' Sorusuna Adalet Bakanı'ndan Yanıt Geldi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bir süredir 'Nafaka mağdurları' ismiyle sosyal medya üzerinden kampanyalar düzenleyen ve kendilerine yönelik çözüm bekleyen vatandaşları yakından ilgilendiren açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Gül, Aile Bakanlığı'nın konuyla ilgili çalışmasının sürdüğünü açıkladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Elbette çok ciddi anlamda ele alınması gereken bir konu. Taraflardan birini de mağdur etmeye yol açmadan bu husus enine boyuna tartışılıyor. Aile Bakanlığımızın da bu konudaki yönetiminde bu süreç, yakın zamanda yine nasıl bir çerçeve çizileceği belli olacaktır. Elbette konu Meclis'in takdirinde olan bir konu ama Aile Bakanlığı ile çalışmaların tam nihayete ermesi ve gerçekten kamuoyunda tüm tarafları memnun edecek bir çalışmayı biz de arzuluyoruz. Bu konuda bir çözüm ya da bir masaya yatırılması ama yeni mağduriyetlere de yol açmaması da önemli. Umarım yakın zamanda bu konu netleşmiş olur." ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanlığı son dakika haberleri, gündemdeki gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA