Süleyman Soylu Açıkladı: ByLock'tan Daha Kuvvetli Bir Delil Var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'dan FETÖ'ye ilişkin devam eden operasyonlar için önemli bir açıklama geldi.

Süleyman Soylu Açıkladı: ByLock'tan Daha Kuvvetli Bir Delil Var

Süleyman Soylu 'dan FETÖ 'ye yönelik devam eden operasyonlar hakkında önemli bir açıklama geldi.

Anadolu Ajansı 'nın editör masasına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı son dakika açıklamasında FETÖ 'ye ilişkin operasyonların kararlılıkla yürütüldüğü ve şu anda ankesör soruşturmasını derinleştirdiklerini söyledi.

FETÖ'ye yönelik operasyonlarda ByLock 'un önemli bir delil olduğunu söyleyen Bakan Soylu, şu anda ByLock 'tan daha önemli bir kanıtla uğraştıklarını söyledi.

Bakan açıklamasında ankesörlü telefonlardan yapılan art arda aramalara ayrıntılı şekilde baktıklarını söyledi. Bu şekilde FETÖ 'nün mahrem yapılanmasının da tamamıyla çökertileceğini söyleyen Bakan Soylu, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

CEMAL KAŞIKÇI AÇIKLAMASI

Kaşıkçı olayıyla ilgili ses kayıtları bulunduğu iddiasına ilişkin Soylu, "Bunların hepsi yargılama sonucunda ortaya çıkacaktır." ifadesini kullandı

Soylu, "Herkes soruşturmanın sonucunu beklesin. Bir soruşturmanın sonucunda gerek savcılık gerekse kolluk kuvvetleri bu konudaki araştırmanın sonucunu titizlikle ortaya koyarlar ve bütün dünyaya burada neyin olduğunu, ulaşabildilerse hangi delillere ulaştıklarını ortaya koyarlar. Bunun ötesinde bu meselede çok fazla söz tüketmek kanaatimce israftır."

Kamubulteni.com  |  Ankara