Son Dakika: Şırnak'ta Valilikte ve 10 Ayrı Askeri Bölgede İHA Düştü

Son dakika haberi: Şırnak Valiliği binasının önünde düzenlenen 10 Kasım etkinliği sırasında İHA düştü. Öte yandan 10 ayrı askeri bölgede İHA'nın düştüğü öğrenildi.

Son Dakika: Şırnak'ta Valilikte ve 10 Ayrı Askeri Bölgede İHA Düştü

Son dakika haberi: Şırnak 'tan korkutan haber !!

Edinilen son dakika bilgilerine göre Şırnak 'tan korkutan haber geldi.  Şırnak Valiliği binasının bahçesinde düzenlenen 10 Kasım törenlerinin ardından valiliğin bahçesine insansız hava aracı düştü.

Bunun yanı sıra Şırnak 'ta aynı anda 10 ayrı askeri bölgeye de insansız hava aracı düştüğü anlaşıldı.

Aynı anda kentteki 10 ayrı askeri bölgeye de insansız hava aracının düştüğü öğrenilirken, olayın terör saldırısı olup olmadığı üzerinde yetkililer araştırmalar başlattı.

Açıklama şu şekilde;

Şırnak Valiliği bahçesindeki tören alanında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80'inci yıl dönümü nedeniyle anma töreni düzenlendi. Törenin ardından protokol alandan ayrıldı. Vatandaşların da ayrıldığı sırada tören alanına İHA düştü. Aynı saatlerde, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı arazisine de bir İHA düştüğü öğrenildi.

Her iki olayda da ölen ya da yaralanan olmadı. Yapılan incelemelerde, uzaktan kumanda edilerek yönlendirilen İHA'ların çivi ve metal parçalarıyla güçlendirilmiş C-4 patlayıcı yüklü olduğu belirlendi.

Olayla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

Hakkari 'de önceki akşam meydana gelen mühimmat patlamasında 4 askerimiz şehit oldu. Detaylar için TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara