Son Dakika: Milli Savunma Bakanı'ndan 'Tek Tip Askerlik' Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tek tip askerlik için çalışmaların sürdüğünü, geçici olmayacağını, ilgili bakanlıklarla bu konuyla ilgili koordinasyon halinde olduklarını, çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Son Dakika: Milli Savunma Bakanı'ndan 'Tek Tip Askerlik' Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tek tip askerlik için çalışmaların sürdüğünü, geçici olmayacağını, ilgili bakanlıklarla bu konuyla ilgili koordinasyon halinde olduklarını, çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  TBMM'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Akar, gazi ve maluller için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Gazi ve malüller için çalışmalar devam ediyor. Kardeşlerimizin evlatlarımızın özlük hakları için çalışmalar devam ediyor. Güzel haberler vereceğiz." dedi.

S-400 konusuna da değinen Akar, alımla ilgili herhangi bir ekstra durum olmadığını, planlandığı gibi sürecin devam ettiğini söyledi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA