Son Dakika! MHP'den Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı, durumunun kritik olduğuna yönelik çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz'a tepki gösteren Yalçın, "Kemal Özkiraz isimli biR müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir." ifadelerini kullandı.

Son Dakika! MHP'den Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Açıklama

Son Dakika! MHP'den Devlet Bahçeli'nin Sağlık Durumuyla İlgili Yeni Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı, durumunun kritik olduğuına yönelik çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama yayımladı. MHP liderinin sağlık durumunun iyi olduğunu, yapılan haber ve paylaşımların spekülasyon ve kaos amaçlı olduğunu belirten Yalçın, ortaya atılan iddiaların yalandan ibaret olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "Bugün akşam saatlerinden beri İnternet ortamındaki bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna dair asılsız bir iddia dolaştırılmaktadır.Kemal Özkiraz isimli biR müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir.Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye’se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir." ifadelerini kullandı.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya hesabından MHP Liderinin sağlık durumuna ilişkin , "Devlet Bahçeli'nin sağlığını ile ilgili ciddi ve kötü söylentiler duyuyorum. MHP ise bu konuda tatmin edici bir açıklama yapmıyor. Çizgisini beğenmiyorum ama hepimiz insaniz Allah şifa versin." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.