Son Dakika: Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralılar Var

Kayseri Havalimanında silah seslerinin duyulduğu, 2 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildiriliyor. Kayseri Havaalanı iç hatlar terminalinde silah sesleri duyuldu. Silah seslerinin ardından yaralı polislerin olduğu ihbarının alınmasıyla olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, polisler iç hatlar terminalinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralı polislerimizin ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Havalimanı'nda iki polisin birbirini vurduğu iddia ediliyor.

Son Dakika: Kayseri Havalimanında Silah Sesleri! Yaralılar Var

Son Dakika: Kayseri Havalimanında Panik! Yaralılar Var

Kayseri Havalimanında silah seslerinin duyulduğu, 2 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildiriliyor.

Kayseri Havaalanı iç hatlar terminalinde silah sesleri duyuldu. Silah seslerinin ardından yaralı polislerin olduğu ihbarının alınmasıyla olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, polisler iç hatlar terminalinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralı polislerimizin ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

FLAŞ GELİŞME!

Havalimanında paniğe neden olan olayla ilgili yeni bilgiler haber merkezlerine ulaştı. Havalimanında iki polisin tartıştığı, bir polisin arkadaşını vurduktan sonra intihara kalkıştığı belirtiliyor.

Detaylar geliyor...