Son Dakika! İstanbul Valiliği'nden Kar Tatili Açıklaması Geldi ( 25 Şubat 2019 İstanbul'da Okullar Tatil Mi?) Sorusu Yanıt Buldu

İstanbul Valisi Yerlikaya, İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verileceğini söyledi. İlk ve Orta dereceli okullar yarın tatil olacak. İstanbul'da okullar yarın tatil mi, kar tatili açıklaması, İstanbul'da 25 Şubat Okullar tatil.Liselere kar tatili var mı?.

Son Dakika! İstanbul Valiliği'nden Kar Tatili Açıklaması Geldi ( 25 Şubat 2019 İstanbul'da Okullar Tatil Mi?) Sorusu Yanıt Buldu

İstanbul Valisi Yerlikaya, İstanbul'daki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın ara verileceğini söyledi. İlk ve Orta dereceli okullar yarın tatil olacak.

İstanbul Valiliği'nden de Resmi Duyuru Geldi

İstanbul Valiliğince yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı: 

Alınen Meteorolojik veriler ile bölgemizde görülen kar yağılşı ve olumsuz hava durumu nedeniyle 25 Şubat 2019 Pazartesi günü ilimiz dahilindeki tüm resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Söz konusu karar ile 03.12.2002 tarih ve 58 sayılı genelge uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personel de ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmaksızın belirlenen tarih süresince izinli sayılacaktır. Vatandaşlarımızın kar yağışı nedeniyle özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere karşı tedbirli ve dikkatli olmalarında fayda bulunmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.